CV-ketel kopen bij een gecertificeerde installateur

Op zoek naar een CV-ketel? Duteco levert én installeert alle A-merken CV-ketels conform de laatste regelgeving (Gasketelwet per 1-4-2023). Bij Duteco begrijpen we als geen ander dat comfort en duurzaamheid centraal staan bij het kiezen van de juiste verwarmingsoplossing voor je woning of gebouw. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij jou voorzien van een hoogwaardige CV-ketel die voldoet aan jouw specifieke behoeften.

Waarom kiezen voor een CV-ketel van Duteco?

Bij Duteco hebben we een sterke focus op duurzaamheid. Wij bieden een breed scala aan energiezuinige hoogrendement CV-ketels die voldoen aan de nieuwste normen en regelgeving. Door te kiezen voor een hoogrendement CV-ketel van Duteco, kun je niet alleen jouw energieverbruik verminderen, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst.

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken die bekend staan om hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze hoogrendement CV-ketels zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste standaarden en om langdurige prestaties te garanderen. Je kunt erop vertrouwen dat jouw Duteco hoogrendement CV-ketel jou niet in de steek laat, zelfs niet tijdens de koudste wintermaanden.

Onze ervaren adviseurs staan klaar om jou te begeleiden bij het kiezen van de juiste CV-ketel voor jouw specifieke situatie. We begrijpen dat elke woning uniek is en dat verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte en het warmwaterverbruik, van invloed zijn op de keuze van de ketel. Bij Duteco nemen we de tijd om jouw behoeften te begrijpen en bieden we advies op maat om ervoor te zorgen dat je de meest geschikte oplossing krijgt. 

Bij Duteco zorgen we niet alleen voor de levering van jouw CV-ketel, maar ook voor een vakkundige installatie. Onze gecertificeerde BRL6000-25 monteurs zorgen ervoor dat jouw ketel veilig en efficiënt wordt geïnstalleerd. Bovendien bieden we uitgebreide service en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw ketel optimaal blijft presteren. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen.

Hoogrendement CV-ketel kopen: energiezuinig en duurzaam

Een hoogrendement CV-ketel, ook wel HR-ketel, is een type CV-ketel dat gebruik maakt van hoogrendementsverbrandingstechnologie. Het belangrijkste verschil tussen een HR-ketel en een conventionele CV-ketel is dat een HR-ketel de warmte in de rookgassen terugwint voordat deze de schoorsteen verlaat. Door deze warmteterugwinning kan een HR-ketel meer warmte uit dezelfde hoeveelheid gas halen, waardoor het rendement aanzienlijk wordt verhoogd.

Kies voor een HR-ketel en ervaar het verschil in efficiëntie, comfort en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jou helpen bij het vinden van de perfecte HR-ketel voor jouw woning.

Voordelen van een HR-ketel

Energiebesparing

Het hoogrendementsverbrandingsproces van een HR-ketel zorgt voor een veel efficiënter gebruik van brandstof. Hierdoor kan een HR-ketel tot wel 30% meer energie besparen dan een conventionele CV-ketel. Dit resulteert in lagere energiekosten en een verminderde CO2-uitstoot, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Lagere stookkosten

Doordat een HR-ketel efficiënter werkt, hoef je minder gas te verbruiken om jouw huis te verwarmen. Dit vertaalt zich direct naar lagere stookkosten. Op de lange termijn kan de investering in een HR-ketel zichzelf terugverdienen door de aanzienlijke besparingen op energierekeningen.

Verbeterd comfort

HR-ketels leveren niet alleen een hoger rendement, maar ze zorgen ook voor een betere warmteregeling in jouw woning. Dankzij de geavanceerde modulatietechnologie kunnen HR-ketels de warmteafgifte aanpassen aan de vraag, waardoor de temperatuur gelijkmatiger wordt verdeeld en temperatuurschommelingen worden geminimaliseerd. Dit resulteert in een comfortabeler binnenklimaat.

Milieuvriendelijk

Door te kiezen voor een HR-ketel verminder je jouw ecologische voetafdruk. Het hogere rendement en de verminderde CO2-uitstoot dragen bij aan een schonere en duurzamere omgeving. Het is een positieve stap in de richting van het verminderen van de impact op het klimaat en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Verschillende modellen en opties

HR-ketels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en opties, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw behoeften past. Of je nu op zoek ben naar een HR-combiketel die zowel verwarming als warm water levert of een systeem met een aparte boiler, er is altijd een HR-ketel die aan jouw specifieke eisen voldoet.

CV-ketel installatie

Bij Duteco staan wij garant voor een professionele installatie van jouw CV-ketel. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de ketel veilig en efficiënt wordt geplaatst, waarbij wordt voldaan aan alle noodzakelijke richtlijnen en voorschriften. Je kunt erop vertrouwen dat de installatie wordt uitgevoerd met de hoogste kwaliteitsstandaarden, zodat je kunt genieten van een comfortabel en goed functionerend verwarmingssysteem.

CV-ketel onderhoud door Duteco

Bij Duteco kun je terecht voor het periodiek onderhoud aan jouw CV-ketel. Je kunt hiervoor een onderhoudsabonnement afsluiten. Hiermee ben je standaard verzekerd van vakkundig periodiek onderhoud door gecertificeerde monteurs en 24/7 hulp bij een storing.

Veelgestelde vragen over het kopen van een CV-ketel

Een CV-ketel verwarmt jouw woning en levert warm water. Een HR-ketel, ook wel Hoog Rendement-ketel genoemd, is een energiezuinige variant van de CV-ketel. Een HR-ketel maakt gebruik van warmteterugwinningstechnologie, waardoor het rendement wordt verhoogd en je energie bespaart.

De gemiddelde levensduur van een CV-ketel ligt tussen de 12 en 15 jaar. Het is echter belangrijk om regelmatig onderhoud uit te laten voeren om de levensduur te verlengen en ervoor te zorgen dat de ketel optimaal blijft functioneren.

Als jouw CV-ketel ouder is dan 15 jaar, is het verstandig om deze te laten vervangen. Oudere ketels hebben over het algemeen een lager rendement en kunnen minder betrouwbaar zijn. Daarnaast zijn de nieuwste modellen vaak veel energiezuiniger, waardoor je kunt besparen op jouw energiekosten.

De kosten van een CV-ketel variëren en zijn afhankelijk van het type ketel en de specifieke installatievereisten. Bij Duteco bieden we flexibele financieringsmogelijkheden aan, zodat je de kosten kunt spreiden over een langere periode. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van een oplossing die past bij jouw budget.

CV-ketel kopen bij Duteco

Als je op zoek bent naar een nieuwe CV-ketel, ben je bij Duteco aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van hoogwaardige CV-ketels die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Dankzij ons brede assortiment aan merken en modellen vinden we altijd een CV-ketel die perfect past bij jouw verwarmingsvereisten. Bovendien zorgen onze gecertificeerde monteurs voor een professionele installatie, zodat je verzekerd bent van een veilig en efficiënt werkend verwarmingssysteem.

Upload foto’s van de huidige situatie:
1. Een totaal overzicht foto (van een zo groot mogelijke afstand) zodat we de werkruimte goed kunnen bepalen.
2. Het leidingwerk onder de CV-ketel (vooraanzicht)
3. De rookgasafvoer (vanaf bovenzijde ketel tot punt waar deze de woning uit gaat en foto van rookgasafvoer buiten)
4. De kamerthermostaat
5. Indien er andere apparaten gekoppeld zijn aan de CV-installatie zoals (zonne)boiler ontvangen we daar ook graag een foto van

Contact opnemen