Ervaren monteur (duurzame) installatietechniek M/V

Technische kennis en ambitie gaan bij jou hand in hand. Als collega’s je een vakidioot noemen, kun jij daar hartelijk om lachen. Want met jouw jarenlange ervaring als installatiemonteur wil je die extra stap ook zetten.

Ontdekken, uitzoeken en oplossen zijn karaktereigenschappen die bij je passen. Je hebt plezier in het contact met klanten, stuurt moeiteloos kleinere projecten aan en wil je kennis graag delen met collega’s en leerlingen.

Verwarming-, klimaat-, en sanitaire installaties hebben voor jou geen geheimen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de duurzame installaties bij opdrachtgevers. Natuurlijk is je rugzak gevuld met een technische mbo opleiding en een aantal jaren werkervaring in het vakgebied.

Ben je enthousiast? Geweldig! Dan hebben we één extra vraag: bij ons zit duurzaam denken en doen in het DNA. Want wij voelen ons écht verantwoordelijk voor de toekomst van onze aardbol. Daarom gebruiken we onze vakkennis om woningen, gebouwen en installaties te verduurzamen. Dus… doe je mee?

 

Jouw profiel

• MBO werk- en denkniveau met een installatietechnische of werktuigbouwkundige opleiding

• Je brengt vakmanschap en vindt het belangrijk om je te blijven ontwikkelen

• Je onderhoudt goede contacten met onze klanten en communiceert prettig en duidelijk

• Je vindt collegialiteit belangrijk en bent een positieve toevoeging aan het team

• Ook denk je graag mee over oplossingen waar een klant écht iets aan heeft

• VCA diploma op zak of bereid die te behalen

• In bezit van een geldig rijbewijs B

• In bezit van F-gassen certificaat (of bereid deze te halen)

 

 Ons aanbod

• Een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring

• Een tablet, mobiele telefoon en volledig ingerichte bus van de zaak met professionele gereedschappen

• Veel mogelijkheden om persoonlijk en vakinhoudelijk te groeien

• De Cao Metaal en Techniek voor het installatiebedrijf is van toepassing, met onder andere 25 vakantiedagen en 13 Adv-dagen en de pensioenregeling via het Pensioenfonds Metaal en Techniek

• Een zelfstandige functie met alle ruimte om je ambities waar te maken

• Een platte en groeiende organisatie, vastberaden om het elke dag weer beter te doen

• Een moderne, prettige werkomgeving

• Mogelijkheid om deze vacature op basis van 4 of 5 dagen per week in te vullen

 

Ervaren monteur (duurzame) installatietechniek? Vandaag is de perfecte dag voor verandering!

Bij DUTECO Installatiegroep telt jouw ambitie. Waar je ook start, doorgroeien is altijd een optie. Of dat nu binnen je functie, binnen je team of binnen de organisatie is. Bij DUTECO krijg je de ruimte. We dagen je uit om samen met ons aan de slag te gaan!

 

Jij bent de expert

DUTECO is flink aan het groeien. Steeds meer (grote) opdrachtgevers kloppen bij ons aan met de vraag naar duurzame oplossingen. Want wij voelen ons écht verantwoordelijk voor de toekomst van onze aardbol. Daarom gebruiken we techniek om installaties te verduurzamen en helpen onze klanten om zo energiezuinig mogelijk te werken. Dus… doe je mee?

We dagen je uit om samen met ons aan de slag te gaan. Jij bent de expert. Natuurlijk krijg je veel vrijheid om je werk op jouw manier te doen. We geven ruimte om initiatieven te ontplooien en inhoudelijke vaktrainingen te volgen, zodat je jouw persoonlijke ambities waar kunt maken.

 

Meer weten over DUTECO als werkgever? 

Bij DUTECO is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling zodat we samen blijven groeien. Wil je meer informatie, bel ons op 0226-56 16 16 of solliciteer direct via onderstaand formulier. En is er een klik? Dan kun je natuurlijk een keer meekijken over de schouder van één van onze specialisten.

Wij vragen je rechtstreeks te solliciteren bij DUTECO Installatiegroep en willen deze vacature niet invullen met tussenkomst van een uitzend-, detacherings- of werving & selectiebureau.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Solliciteren

Contact opnemen