Over ons

Duteco staat voor Duurzame Techniek Combinatie en is ontstaan uit de fusie van twee toonaangevende bedrijven in de techniek: Woldhuis Installatietechniek sinds 1916 uit Zuid-Scharwoude en Climapartners uit Heerhugowaard. Als vakkundig en gecertificeerd totaalinstallateur, bieden we technische totaalconcepten voor jouw woning of gebouw

Of je nu een airco-, of warmtepomp installatie wilt laten installeren, of een geheel nieuwe woning laat bouwen, de CV-ketel wilt laten onderhouden, zonnepanelen op het dak wilt laten installeren, of een laadpaal voor de elektrische auto nodig hebt, Duteco is er om je van dienst te zijn bij alle technische vraagstukken.

Kwaliteit op de eerste plaats

Bij Duteco staat kwaliteit voorop. We werken uitsluitend met A-merken en materialen van topkwaliteit. Door constant op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends, zijn we altijd in staat om je de beste en meest efficiënte oplossingen te bieden. Met alle kennis en expertise onder één dak, kunnen we snel handelen en je direct van passend advies voorzien.

Waarom kiezen voor Duteco?

We ontzorgen je volledig op het gebied van installatietechniek. Je kunt op ons rekenen voor installatie en onderhoud van jouw technische installaties, en we geven antwoord op al je technische vraagstukken. We adviseren je ook over hoe je jouw woning energiezuinig mogelijk kunt maken. 

Dit zeggen onze klanten

Bas van ’t Hull
Lees verder
Zeer snel reactie op mijn offerte-verzoek voor de plaatsing van 2 airco-units. Deskundig en doordacht advies, snelle levering en vakkundige plaatsing door zeer net en vriendelijk personeel met oog voor detail. Van mij krijgen jullie een dikke en welverdiende 10!
Robbert Overpelt
Lees verder
Uitstekend bedrijf met geweldige service en nazorg. Ze zijn tevreden als de klant tevreden is. Airo installatie voor thuis gekocht en met drie man sterk keurig geinstalleerd. Aansluitend nog kleppen in de heteluchtverwarming geplaatst en ook uitstekend gedaan. Denken erg mee en zijn niet te vergelijken met een “huis-tuin-en keuken -airoc-boer/leverancier”. Die schuiven dozen maar hier is eerst een inspectierondje uitgevoerd, wensen/vragen geinventarisseerd, opgelost en uitgevoerd.
Julius Baller
Lees verder
Perfecte monteur werkt netjes maakt schoon wat vuil geworden is, controleert goed op eventuele lekkages supertevreden

Vakkundig & erkende professionals

Kies voor duurzaam, kies Duteco

Wil je een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld en tegelijkertijd genieten van het comfort en gemak van geavanceerde technologie in je eigen huis? Neem vrijblijvend contact met ons op, onze ervaren adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Contact opnemen