Ventilatiebox of WTW unit vervangen

Een goede ventilatie is van cruciaal belang voor een gezond binnenklimaat in je woning. Bij Duteco begrijpen we dat als geen ander. Wanneer het tijd is om je ventilatiebox of WTW unit te vervangen, staan onze experts voor je klaar om je te voorzien van een soepele, snelle én deskundige installatieservice.

Waarom je ventilatiebox of WTW unit vervangen?

Een ventilatiebox of WTW unit heeft een gemiddelde levensduur van zo’n 15 jaar. Na deze periode kan de efficiëntie afnemen, wat kan leiden tot een verminderde luchtkwaliteit. Ook verbruiken oudere modellen vaak meer energie dan hun moderne tegenhanger, en daarbij zijn zij vaak luidruchtiger. Door je ventilatiebox of WTW unit te vervangen, kun je profiteren van verbeterde luchtkwaliteit, energie-efficiëntie en geluidsreductie.

Ventilatiebox of WTW unit vervangen met Duteco

Ons team van gekwalificeerde professionals heeft de ervaring en deskundigheid om je ventilatiebox snel en efficiënt te vervangen. Bij Duteco heb je de keuze tussen ventilatiesystemen mét en zonder warmteterugwinning. We evalueren de huidige situatie, adviseren over de beste oplossing en zorgen voor een snelle installatie.

Veelgestelde vragen over het vervangen van een ventilatiebox

Enkele tekenen dat het tijd is om je ventilatiebox of WTW unit te vervangen, zijn onder andere:

  • Verminderde luchtkwaliteit
  • Vochtproblemen
  • Schimmelvorming
  • Verhoogde geluidsproductie
  • Hogere energiekosten


Als je ventilatiebox of WTW unit 15 jaar of ouder is, is het ook aan te raden om deze te laten vervangen. Twijfel je of wil je advies op maat? Neem dan contact met ons op!

Het vervangen van een ventilatiebox of WTW unit is meestal een eenvoudig en snel proces dat binnen enkele uren kan worden voltooid door een professional.

Bij Duteco streven we ernaar om de overlast tot een minimum te beperken. Onze professionals doen hun uiterste best om de installatie snel en efficiënt uit te voeren.

Vakkundig & erkende professionals

Ventilatiebox of WTW unit vervangen door Duteco

Ervaar de voordelen van een nieuwe, energie-efficiënte ventilatiebox of WTW unit van Duteco. Neem contact op met ons team om de vervanging van de ventilatiebox of WTW unit te bespreken of om een afspraak in te plannen. We kijken ernaar uit om je te helpen een gezonder binnenklimaat te creëren.

Contact opnemen