Werkvoorbereider W-installaties M/V

Als werkvoorbereider installatietechniek (W) combineer jij het plannen, rekenen en evt. tekenen van onze projecten in o.a. de woningbouw, utiliteit, renovatie, horeca, instellingen en retail markt. Je bent verantwoordelijk voor een goede voorbereiding van de werken en vormt de spil tussen het ontwerp en de uitvoering. Je communiceert met opdrachtgevers, collega’s en leveranciers. Jij vindt je weg in duurzame technieken. Je adviseert de klanten over de mogelijkheden die de techniek hen zou kunnen bieden en de eventuele aanpassingen die gedaan moeten worden. Je bent goed in het begeleiden van projecten.

 

Vandaag is de perfecte dag voor verandering!

Maak kennis met de wereld van DUTECO Installatiegroep. Waar je als werkvoorbereider w-installaties de ruimte hebt om te groeien. Het contact met klanten en collega’s jou volop inspiratie geeft. En we met trots samenwerken aan innovatie. Bij DUTECO telt jouw drive. Want wil je onderscheidend en geloofwaardig zijn, moet duurzaam denken in je DNA zitten.

Als werkvoorbereider ben je bezig met de begeleiding van uiteenlopende kleine utilitaire en woningbouw projecten. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en hierin een belangrijk aanspreekpunt voor zowel de klant, leveranciers, monteurs als projectleiding. Je draagt met elkaar zorg voor de tijdige oplevering van projecten, het inplannen van mensen en het bestellen van de juiste materialen.

Belangrijk is dat je naast jouw technische vakkennis ook de vaardigheid hebt om goed en helder te kunnen communiceren met de klant en overige belanghebbenden. Je krijgt veel vrijheid, je pakt de verantwoording en werkt als een ambassadeur van DUTECO Installatiegroep.

 

Je profiel

• Een afgeronde MBO opleiding binnen de installatietechniek en bij voorkeur een MIT diploma

• Ervaring als werkvoorbereider en ruime materialenkennis binnen utiliteit- en (luxe)woningbouwprojecten (werktuigkundige installaties)

• Je bent een teamspeler en kan goed samenwerken met anderen om met elkaar het beste resultaat te bereiken

• Betrokkenheid en een dienstverlenende instelling richting klanten

 

Wat krijg je van ons?

• Uitdaging, verantwoordelijk en vrijheid in je functioneren

• Een veelzijdige baan met mooie en afwisselende projecten in de (luxe) woningbouw & utiliteit

• 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

• Uitstekende cao en pensioenvoorziening (PMT)

• Ontwikkelingsmogelijkheden: wij faciliteren in jouw persoonlijke ontwikkeling

• Informele en persoonlijke werksfeer

 

Meer weten over DUTECO als werkgever? 

Bij DUTECO is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling zodat we samen blijven groeien. Wil je meer informatie, bel ons op 0226-56 16 16 of solliciteer direct via onderstaand formulier. En is er een klik? Dan kun je natuurlijk een keer meekijken over de schouder van één van onze specialisten.

Wij vragen je rechtstreeks te solliciteren bij DUTECO Installatiegroep en willen deze vacature niet invullen met tussenkomst van een uitzend-, detacherings- of werving & selectiebureau.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Solliciteren

Contact opnemen