Klimaattechniek

Duurzaamheid is een van onze peilers. Een juist ontworpen klimaatinstallatie vormt de basis voor een groene, gezonde leefomgeving. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Het belang van klimaattechniek

Een gezond en comfortabel binnenklimaat is om verschillende redenen erg belangrijk. Denk aan de werkproductiviteit, maar ook de gezondheid van uw medewerkers of de bewoners van een pand. Een slecht binnenklimaat kan leiden tot klachten als hoofdpijn, brandende ogen en irritatie van de luchtwegen. Met een goede klimaatbeheersing installatie verbeteren we de luchtkwaliteit, en verlagen we de CO2 concentratie en vervuilde stoffen.

Onze oplossingen

Duteco is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van installaties om uw leef- en werkomgeving te verbeteren. Zo kunt u op het gebied van klimaattechniek bij ons terecht voor onder andere:

Maatwerk voor ieder pand

Een gezond en comfortabel leefklimaat is maatwerk, er is geen standaardoplossing. Er wordt altijd rekening gehouden met het pand, de hoeveelheid mensen die aanwezig in het pand en de locatie. Ook uw eigen duurzaamheidsdoelstellingen spelen een belangrijke rol. Houd er ook rekening mee dat het niet alleen gaat om het kiezen van de juiste installatie. Vakkundig onderhoud is ook zeer belangrijk om een juiste werking van de installatie te garanderen en deze in topconditie te houden.

Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden, waarbij we rekening houden met uw wensen, het milieu en de financiƫle mogelijkheden. Wij kiezen altijd voor energie- en kostenbesparende systemen, zodat u het meeste uit de investering haalt.

Vakkundig & erkende professionals

Duteco is uw betrouwbare partner in klimaattechniek

Wilt u graag een duurzame omgeving creƫren? Ontdek de mogelijkheden bij Duteco en neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Contact opnemen