Over ons

Duteco installatiegroep is in Januari 2022 van start gegaan na een fusie tussen Woldhuis Installatietechniek sinds 1916 uit Zuid-Scharwoude en Climapartners uit Heerhugowaard. Wij zijn een veelzijdig en professioneel totaalinstallateur, gespecialiseerd in technische totaalconcepten voor woningen en gebouwen. Vanuit ons hoofdkantoor in Zuid-Scharwoude bedienen wij onze zakelijke relaties, waarbij eigen ervaren adviseurs samenwerken met onze werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montagemonteurs. Wij creëren slimme en duurzame installaties en technische totaalconcepten waar we trots op zijn!

Kwaliteit staat voorop

Het allerbelangrijkste binnen onze organisatie is de kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met A-merken en materialen van topkwaliteit. Mede hierdoor zijn wij koploper in de markt voor het toepassen van de laatste technieken en trends. Wij hebben alle kennis onder één dak, zodat wij snel kunnen schakelen en direct passend advies kunnen geven.

Waarom Duteco?

Kiest u voor Duteco, dan kiest u voor een partner waarbij je geen omkijken meer hebt naar het installeren en onderhouden van W-installaties. Wij ontzorgen u van A tot Z, hebben altijd antwoord op technische vraagstukken, en zorgen ervoor dat al uw installaties voor 100% in topvorm zijn!

Voorbereiding

Goede voorbereidingen, want een juiste voorbereiding is écht het halve werk.

Specialisten

Uitsluitend vakkundige specialisten & professionals binnen elke divisie van ons bedrijf.

Ervaring

Gemotiveerde medewerkers die stuk voor stuk al langere tijd voor ons werken.

Certificering

Alle benodigde keurmerken en certificeringen volgens de huidige normeringen.

Duurzaam

Eigentijdse, slimme en duurzame oplossingen met een zo efficiënt mogelijke werking.

Balans

Wij zoeken altijd naar de juiste balans tussen investering en besparing!

Vakkundig & erkende professionals

Kies voor duurzaam, kies Duteco

Wilt graag een duurzame omgeving creëren? Of heeft u een project waar u een vakkundige W-installateur voor zoekt? Ontdek de mogelijkheden bij Duteco en neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Contact opnemen