Zonnepanelen

Met zonnepanelen van Duteco maak je een slimme en duurzame keuze. Niet alleen draag je bij aan een gezondere planeet, maar je bespaart ook flink op de energiekosten. Kies voor topkwaliteit zonnepanelen en een professionele installatie, kies voor Duteco. Vraag direct een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen van zonnepanelen

Het installeren van zonnepanelen op het dak van de woning, uitbouw, tuinhuis, overkapping of carport kan een grote bijdrage leveren aan een duurzamere toekomst en biedt ook vele praktische voordelen:

Zonne-energie kan aanzienlijke besparingen opleveren op de energierekening. Na verloop van tijd kan de investering in zonne-energie zichzelf terugbetalen door de besparingen die je maakt op energiekosten.

Zonnepanelen verhogen de waarde van je woning. Potentiële kopers zijn vaak bereid meer te betalen voor een huis mét zonnepanelen, vanwege de potentiële besparingen op energiekosten.

Door te kiezen voor zonne-energie, draag je bij aan de vermindering van fossiele brandstoffen en het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen.

Waarom kiezen voor Duteco voor jouw zonnepanelen?

Bij Duteco bieden we meer dan alleen kwalitatieve zonnepanelen. We bieden je een volledige service, van het eerste advies tot de installatie en het onderhoud.

Ons team van specialisten adviseert je graag over de beste zonne-energieoplossing voor jouw specifieke behoeften, rekening houdend met factoren zoals de grootte en oriëntatie van het dak, je energieverbruik en het budget.

We bieden alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit, die zijn getest op prestaties en duurzaamheid. Onze zonnepanelen zijn ontworpen om de maximale hoeveelheid energie uit zonlicht te halen en om te zetten in bruikbare elektriciteit.

Onze gecertificeerde installatie monteurs zorgen voor een veilige en efficiënte installatie van de zonnepanelen. We zorgen ervoor dat de panelen op de optimale positie worden geplaatst voor maximale zonne-inval.

Na de installatie blijven we beschikbaar voor eventuele vragen of problemen. We kunnen ook periodiek onderhoud uitvoeren om te zorgen dat het zonne-energie systeem optimaal blijft functioneren.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal zonnepanelen, de hoeveelheid zonlicht dat je ontvangt en het energieverbruik. Over het algemeen kun je verwachten dat investering binnen 7 tot 10 jaar terugverdient zijn door middel van besparingen op de energierekening.

Zonnepanelen kunnen op de meeste soorten daken geïnstalleerd worden, zolang er voldoende blootstelling aan zonlicht is en het dak sterk genoeg is om het gewicht van de panelen te dragen. Dus ongeacht of je een plat dak of schuin dak hebt, ons team van specialisten adviseert je over de geschiktheid van je dak voor zonnepanelen.

Als je zonnepanelen meer energie produceren dan je nodig hebt, kan deze extra energie teruggeleverd worden aan het elektriciteitsnet. Dit proces staat bekend als ‘netmetering’ of ‘saldering’ en kan je nog meer besparingen opleveren, omdat je vaak een vergoeding ontvangt voor de energie die je teruglevert.

Het installatieproces van zonnepanelen bij Duteco

Bij Duteco streven we ernaar het proces van het installeren van zonnepanelen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Dit proces bestaat uit verschillende stappen.

Eerste afspraak

Tijdens een eerste afspraak evalueren onze experts je huidige energiebehoeften en adviseren je over de beste oplossing.

Offerte

Op basis van jouw situatie en behoeften maken we een offerte op maat.

Installatie

Onze gecertificeerde installatie monteurs zorgen voor een veilige en efficiënte installatie van de zonnepanelen en omvormer. We zorgen ervoor dat ze op de optimale positie worden geplaatst voor maximale zonne-inval.

Nazorg

Na de installatie staan we klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je zonnepanelen naar behoren werken.

Investeren in zonnepanelen met Duteco

Investeren in zonnepanelen is een grote beslissing. Bij Duteco zijn we er om je bij elke stap te ondersteunen. Zet vandaag nog de stap naar zonne-energie met zonnepanelen, een slimme zet voor je portemonnee en de planeet.

Contact opnemen